Mayr Skolemøbler

Med hovedsæde i Scharnstein, Østrig ligger Mayr Schulmöbel næsten i centrum af Europa. Ved foden af de østrigske alper arbejder 140 entusiastiske medarbejdere hver dag på at udvikle og producere ergonomiske skolemøbler med meget lang levetid.

Mayr er et familieejet selskab, som de sidste 52 år har produceret skolemøbler til det Østrigske og Tyske marked. Siden 2014 også til det Skandinaviske marked.  

Ergonomi og dynamik

Udover lang levetid har en perfekt ergonomi altid vært en vigtig del af Mayr Skolemøblers mission. Èn af hjørnestenene er Agiro elevstole der - som de eneste på markedet - fås med stoleskaller i 3 størrelser: H3-5H, H5 og H5-H7. Både i plast og forspændt finer samt i 2 højder og med plast eller alu kryds. Som noget helt specielt tilbydes Agiro også som balancestol. Det er videnskabeligt bevist, at balancestole stimulerer hjernens aktiviteter og fremmer indlæring.

Agiro stolene suppleres perfekt med bordserien, som med integrerede hjul og ægte letvægts-konstruktioner understøtter kravene til dynamik og forandring i heldagsskolen.

Mayr Skolemøbler er en komplet leverandør af næsten al indretning til undervisning.

God fornøjelse

 

uniZ

Ved Lunden 7
DK-8230 Åbyhøj
Tlf. +45 8675 1515
Fax +45 8675 1519
Mobil +45 2448 8627
Mail: info@uni-z.dk

Cookies og persondata politik

Lad os kontakte dig

Få vores nyhedsbrev